Muuttopalvelu

Etsitkö luotettavaa muuttopalvelua sekä ammattitaitoisia muuttomiehiä?

muuttopalvelu kuorma-autoMuuttopalvelumme takaa onnistuneen muuton niin yksityistalouksille kuin yrityksillekin myös nopealla aikataululla! Oli kyseessä sitten pienen asunnon muutto tai edessä laajamittainen yritysmuutto, räätälöimme juuri sinulle sopivan muuttopalvelun. Muutot meillä toteutetaan aina asiakkaan toiveiden mukaan sekä asiakkaan vaatimukset huomioiden.

Saat meiltä kaikki palvelut mitä muutossasi tarvitset. Asiantuntevan muuttopalvelun, muuttolaatikoiden vuokrauksen, pakkauspalvelun, asennuspalvelut, välivarastoinnin, loppusiivouksen sekä pakkausmateriaalit kuplamuoveista pakkauspapereihin.

Muuttopalvelussa sopimuksen mukaan voi olla esimerkiksi vain muuttoauto sekä kuljettaja tai muuttoauto, kuljettaja sekä tarvittava määrä kantajia. Voit myös itse osallistua muuttoon halutessasi ja näin säästää muuton kuluissa.

Kalustostamme löytyy muuttoauto joka tarpeeseen pakettiautoista aina kuorma-autoon saakka. Huollettu kalusto sekä koulutettu henkilökuntamme pitävät huolen että tavarat pääsevät turvallisesti perille.

Halutessasi voimme myös tulla käymään paikan päällä tekemään kartoituksen tulevasta muutostasi veloituksetta!